måndag 18 oktober 2010

Bakluckeloppis!!

Kära läsare, när vi har annonserat om valpisarna har vi valt att använda oss av blocket och av olika tidningar. Men förra veckan så upptäckte vi faktiskt ett nytt sätt att sälja valpar på och vi gjorde det ganska obemärkt. Vi skulle ombesiktiga valparna (som man ska göra efter sju dagar då veterinärintyget endast gäller under så många dagar). När vi ändå var nere i Älmhult körde vi till en bekant för att visa upp valparna, vi hade då fem små underverk i bagaget (och inte 13 som syns på bilden). Vi öppnade bagageluckan och stod och pratade ute under gatlyset. Det passerade några människor som log och hälsade. Plötsligt kommer det två kvinnor gående på trottoaren. De går först förbi bilen och hälsar och när de sedan vänder sig om upptäcker de valparna, tvärvänder och kommer tillbaka till oss. Kvinnorna blir helt betagna i vovvarna och speciellt en av dem. Det ena leder till det andra och plötsligt öppnar vi bagageluckan utanför kvinnans dörr och fyra barn blir helt chockade av att plötsligt se små valpar!

Två dagar senare har lilla Maggie flyttat in hos familjen och den senaste rapporten vi fick från familjen var "hon sover i en korg vid sängen, är så lugn och fin och vi älskar henne". Då blir man allt varm i hjärtat. Det måste ha varit ödet som förde oss samman den där kvällen.

Just nu svävar jag och min kära moder Agneta på moln. Vi har nämligen hittat helt fantastiska valpköpare. Barnfamiljer, pernsionärer, hundinstruktörer, unga par. Alla kategorier har vi lyckats klämma in. Och alla har de en gemensam nämnare: De är stormförtjusta i våra små vovvar och vi känner oss så otroligt stolta varje gång vi får höra hur goa vovvarna är och hur lätt de har anpassat sig.
Det känns märkligt att inte ha många vovvar kvar nu. Här hemma börjar vovvarna minsann bli rumsrena och imorgon åker hagen i vardagsrummet ut! Vovvarna gillar nämligen allra bäst att ligga på en filt, i korg eller på "kotten" (en stor igelkott från ikea) framför teven. Där myser de hela natten lång. Härnäst står koppelträning på schemat och det ska bli fantastiskt att ordningen snart kommer vara återställd. Bilder på våra fantastiska valpköpare kommer inom kort:)



Bakluckeloppis!! Nya heta trenden inom valpförsäljning - eller?

//Jennifer:)
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar