tisdag 14 september 2010

Registrering på G!!

Kära läsare, för ni har blivit många nu minsann. Kanske undrar någon hur det går med registreringen av valparna i Svenska Kennelklubben? Om ungefär tre veckor kommer ju faktiskt valparna börja skeppas ut (känns lite konstigt och sorgligt, men vi kan ju faktiskt inte behålla alla, tyvärr). Registreringen har tyvärr dragit ut lite på tiden, 13 valpar är mycket att hålla reda på. Men vår förhoppning är att den ska bli klar så snart som möjligt. SKK håller på och fixar och donar just nu med papper och annat. Men som vi skrev i annonsen så gäller ju faktiskt följande vid leveransen: Registrerade i SKK, Dolda felförsäkrade i 3 år, avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktigade, ett startpaket med foder & filt medföljer och SJÄLVKLART är de små liven renrasiga med stamtavla!! Alltså gäller detta vid leveransen och vi har inget krav på oss att registrera valparna tidigare.

Måndag vecka 40 börjar vi lämna iväg dem och än finns det några kvar, så ni som vill komma och kika på de små är hjärtligt välkomna. Oavsett hur många bilder och filmer vi än lägger ut här går det inte upp mot att faktiskt se dem "in action". Helt makalöst underbart söta och livliga är de. En varning för eventuella köpare och ni som redan har tingat: Valparna är de största kelgrisarna jag någonsin mött, så mycket mys och pyssel och lek får ni bereda er på! Dessutom börjar vi vänja in dem vid skott, så om någon tänkt använda denna lilla valp till jakt en dag så kommer det bli fina fisken:)

Nedan ser ni Knubbet. Mm, hon är störst i kullen, föddes först. Hon ville bara ut alltså! Det är helt otroligt vad valparna har växt. När de var nyfödda kravlade de runt i skålen och de var så små, så små. Men som ni ser på vikten är inte Knubbet så liten längre. En bastant och nyfiken dam är det. Vägningen skedde vid första avmaskningstillfället som var förr-förra helgen. Nu till helgen ska de få sig en omgång till, men det står på förpackningen att det ska vara välsmakligt, så vi får väl lita på det!

Vi har nu också bokat in besiktnings - och vaccineringsdag. Den 1 oktober kommer det ske, på Älmhults Veterinärklinik. Stort tack till Åsmund och Johanna som har varit så hjälpsamma och som viger en hel del tid för oss då det är dags för besiktning och vaccinering .

Välkomna att höra av er om ni är intresserade av att köpa en valp av oss och gör det i tid, så ni får just den där valpen som passar er!



P.S Bläddra längre ner i bloggen, för där ligger nya fina bilder på underverken och deras föräldrar! D.S

//Jennifer
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar