söndag 19 september 2010

Soffmys!

Kära läsare, nu minsann har det uppdaterats med bilder i massor här på bloggen. Bläddrar ni neråt hittar ni bilder på valpisarna, i profil och från sidan.
Vi har verkligen världens goaste valpisar här hemma. Bilderna nedan kommer visa detta, soffmys på hög nivå alltså. Dagarna här hemma ser ungeför likadana ut. Bus ute på dagen och på kvällen är det mys i vardagsrummet. Valpisarna bor ju i en hage i vardagsrummet, men när vi i familjen rör oss i rummet och sitter i soffan är inte hagen så attraktiv. De vill vara där vi är. Favoritplatsen är att ligga precis nedanför soffan, där "högar" de ihop sig och trivs som allra bäst. När vi lade ut bilderna på alla 13 valparna nu tänkte vi först skriva något litet personligt om dem. Men det slutade med att vi istället skrev ett kännetecken om deras yttre, om de har något som utmärker dem särskilt. De är nämligen så goa i temperamentet allihop, så att skriva att just den valpen är så social, det är orättvist mot en annan valp. För de är så lika. Det enda som kan skilja dem lite åt är att vissa valpar är lite mer försiktiga, medan andra är lite mer framåt och vissa är ganska så busiga.

För er som kanske vill använda denna lilla valp till jakt går det alldeles utmärkt. Vi har inte belyst just ämnet jakt så mycket tidigare, men både mamma Molly och pappa Wille jagar aktivt och bakåt i släkten finns också jaktmeriter. Just det, släkten ... stamtavlorna. De har nämligen kommit och befinner sig just nu hos veterinären. Han ville förbereda lite inför den stora besiktningsdagen. Det är ju ett antal papper som ska fyllas i då. Stamtavlorna kostade ungefär lika mycket som en valp kostar, men vi föreslog aldrig för Posten att de kunde få en valp i ersättning. Tänkte att det nog inte riktigt var någon idé:)

Tänk hörrni, leverans om två veckor. Måndag vecka 40 är det dags för de första valpisarna att flytta till sina nya hem. Tiden går alldeles för fort här hemma. Men vi har förstått på några av de nya valpägarna att tiden hos dem går alldeles, alldeles för sakta. Går våra klockor här hemma fel tros?



"Kotten" från IKEA är favoritstället.


Vila lite på mattan under matbordet.



Vila lite i den superduper-mysiga korgen.


Vila i hög precis bredvid soffan - det är mysigast. Helt klart!

//Jennifer
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar